OVER MIJN

OVER MIJN

Ik ben WilleMIJN van Dijk, gespecialiseerd schoonheidsspecialist en docent op het gebied van acne, huidverbetering en de cosmetische shiatsu massage.

WILLEMIJN

Naast het lesgeven en examineren bij de opleiding “Allround Schoonheidsspecialist” draai ik met volle passie MIJN Beautysalon. Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en ze te voorzien van een goed  gevoel en professioneel advies. Daarnaast verdiep ik mij graag in allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverbetering, huidverzorging en lifestyle. Ik bezoek beurzen en volg ieder jaar verschillende cursussen om mijzelf up to date te houden op dit vakgebied.

Bij MIJN Beautysalon kunt u terecht voor huidverjonging en verschillende huidproblemen. Deze huidverbeterende behandelingen en kuren van peelings of mesotherapie worden uitgevoerd met professionele producten en kunde. Bij MIJN Beautysalon komt u echt even tot rust. In deze hectische tijd is daar ook veel behoefte aan. Tijd voor uzelf plannen, ofwel ME TIME. Voor de huidverbeterende behandelingen word er gewerkt met het Amerikaanse merk Dermaquest, het Spaanse merk Toskani en het Italiaanse merk Tebiskin. Allen hebben hoogwaardige ingrediënten met bewezen resultaten op huidverbetering. Zelf ervaar ik dat alleen een juiste huidverzorging niet altijd direct de oplossing is voor een huidprobleem, gevoeligheid of huidaandoening. Alle factoren zijn hierin belangrijk. Daar bedoel ik mee bijv. uw levensstijl, uw voeding en de hoeveelheid stress op dat moment. Ik probeer op al deze facetten in te spelen en met u mee te denken zodat we samen kunnen kijken naar een optimaal resultaat voor uw huid.

Ik zie u graag in MIJN Beautysalon