Over Mijn

Ik ben WilleMIJN van Dijk, gespecialiseerd schoonheidsspecialist en docent op het gebied van acne, huidverbetering en de cosmetische shiatsu massage.

overmijn-images

Naast het lesgeven en examineren bij de opleiding “Allround Schoonheidsspecialist” draai ik met volle passie MIJN Beautysalon. Ik vind het heerlijk om met mensen bezig te zijn en ze te voorzien van een goed  gevoel en professioneel advies. Daarnaast verdiep ik mij graag in allerlei nieuwe ontwikkelingen op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en lifestyle. Ik bezoek beurzen en volg ieder jaar verschillende cursussen om mijzelf up to date te houden op dit vakgebied.

Bij MIJN Beautysalon komt u echt tot rust. In deze hectische tijd is daar ook veel behoefte aan. Tijd voor uzelf plannen, ofwel TIME FOR ME.  Hier besteed ik veel aandacht aan tijdens de behandelingen. Ik werk met natuurlijke producten van het Italiaanse merk Comfort Zone. Zelf ervaar ik dat alleen een juiste huidverzorging niet altijd de oplossing is voor een huidirritatie of een chronisch huidprobleem. Alle factoren zijn hierin belangrijk. Daar bedoel ik mee bijv. uw levensstijl, uw voeding en de hoeveelheid stress op dat moment. Ik probeer op al deze facetten in te spelen en met u mee te denken zodat we samen kunnen kijken naar een optimaal resultaat voor uw huid.

Ik zie u graag in MIJN Beautysalon