YES WE MOGEN WEER…..:)

HELP…..mijn wenkbrauwen, mijn huid, ik wil even tijd voor mezelf…. gelukkig mag het allemaal weer. MIJN Beautysalon is volgende week weer geopend. Boek snel je gewenste behandeling want vanwege de stop staat de agenda de komende tijd zo weer vol.

FACEBOOK MOEDERDAGACTIE….

Zondag 10 mei is het alweer moederdag.
Een dag die we zeker niet voorbij kunnen laten gaan.
Daarom heeft MIJN een super leuke winactie voor een speciale en bijzondere vrouw…
Weet jij wie deze bijzondere vrouw is en de huidverbeteringsmassage met verzorgingskit voor de handen verdient? Motiveer waarom en like en deel deze winactie! Dus doe gauw mee….
De actie sluit zaterdag 9 mei om 12:00 uur.

CORONA EN JE HUID…

Velen van ons werken al een paar weken thuis. We gaan niet veel de deur uit en zijn totaal uit ons eigen ritme gehaald. Die onrust die je voelt zie je ook terug in de huid. Op dit moment hebben meer mensen last van onrustige en/of droge gevoelige huid. De tijd van het jaar (pollen) de stress die we voelen maar ook onbewust neem je in deze tijd een andere lifestyle aan. Denk aan je voeding, alcohol of andere lekkere versnaperingen.

Daarom is het belangrijk om je huid extra goed te verzorgen in deze onrustige tijd. Met de vitamine C lijn van Dermaquest gun je je huid een frisse en fruitige oppepper voor nieuwe energie.

DAT IS HAND-IG…. DIY

Heb je ook zo’n last van droge handen en voeten? Nu met het Corona virus moeten we veel vaker onze handen wassen wat de huid gigantisch uitdroogt. Hier een paar leuke DIY voor thuis met simpele producten om jezelf toch even te verwennen en te verzorgen. Ook leuk om met je dochter te doen…

WAT HEB JE NODIG? – 2 eetlepels suiker en 2 eetlepels olijfolie en een beetje vaseline

Maak een warm hand en/of voetenbad met eventueel een beetje jojoba olie erin. Week zowel de handen als de voeten even een 2 tot 5 minuten voor in het warme water. Maak een scrubje van de olijfolie en de suiker in een kommetje. Scrub ongeveer 1 minuut met ronddraaiende bewegingen om de dode huidcellen goed te verwijderen. Daarna ga je weer in het hand of voetenbad en week nog even 5 minuten na. Droog de handen zowel de voeten goed af en smeer ze in met vaseline. Vaseline zorgt ervoor dat het vocht in de huid goed vastgehouden word. Dit resulteert tot een gladde, zachte en soepele huid.

Tip: Doe dit 1x per week en dan voor het slapengaan dan kan de vaseline goed intrekken en heb je zelf minder last van het vettige gevoel;)

CORONAVIRUS……🦠

Het is moeilijk te bevatten en het dringt nog steeds niet helemaal tot me door. Wat zitten we met z’n allen in een heftige situatie . Er is wel 1 ding die ik erg belangrijk vind en me dan goed van bewust ben: dat is dat onze gezondheid voorop staat en dat dat nu op dit moment het enige is wat telt. Daarom heeft MIJN Beautysalon dan ook de beslissing moeten maken dat MIJN t/m 6 april haar deuren sluit. Als u producten nodig heeft of er zijn andere vragen omtrent uw huid of productgebruik kunt u altijd mailen of bellen. De meeste afspraken zijn al verplaatst of we hebben afgesproken later te plannen zodra de situatie wat meer in toom is. Dat is dan voor nu ook de grote vraag wanneer dit zal zijn. MIJN hoopt u dan ook snel weer te zien en voor nu; zorg alsjeblieft goed voor uzelf en anderen ❤️

DERMA PEEL GEVOELIGE ROSACEA HUID

Hier een prachtig resultaat van twee Derma Peel behandelingen voor de gevoelige Rosacea huid. De huidstructuur is na deze twee peelbehandelingen al zichtbaar verbeterd. Heeft u ook last van een huid met rosacea klachten, gevoeligheid, veel onzuiverheden en/of ontstekingen en wilt u hier graag wat aan doen? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend huid en behandeladvies.

HUIDVEROUDERING WORD GROTENDEELS VEROORZAAKT DOOR UV-STRALING☀️

We weten tegenwoordig allemaal als het zonnetje schijnt dat we ons moeten insmeren met een goede SPF. UV-A straling is een straling waar je niet van verbrand maar die er wel voor zorgt dat onze huid sneller verouderd. Daarom is het belangrijk ook een goede SPF te gebruiken als het najaar en winter is. UV-A straalt namelijk het gehele jaar door en dringt diep in de huid. UV -A kan namelijk niet worden tegengehouden door wolken ☁️

SEASON TREATMENT

Ook last van een kleine winterdip?
Kom samen met vriendin of partner bij MIJN voor deze ontspannende duo behandeling. Een heerlijke rugscrub en rugmassage gecombineerd met een gezichtsbehandeling. U kunt deze duo boeken voor maar liefst €50,- pp. Ook leuk in te zetten voor Valentijnsdag ❤️

Tijdens deze duobehandeling krijgt u allebei een rugscrub met een ontspannende rugmassage. Daarna wordt uw gezicht gereinigd en wordt er tijdens het inwerken van het masker een hoofdhuidmassage gegeven. U ontvangt na de behandeling een warme kop thee of koffie met wat lekkers. Al met al dubbel genieten!