SEASON TREATMENT

Ook last van een kleine winterdip?
Kom samen met vriendin of partner bij MIJN voor deze ontspannende duo behandeling. Een heerlijke rugscrub en rugmassage gecombineerd met een gezichtsbehandeling. U kunt deze duo boeken voor maar liefst €50,- pp. Ook leuk in te zetten voor Valentijnsdag ❤️

Tijdens deze duobehandeling krijgt u allebei een rugscrub met een ontspannende rugmassage. Daarna wordt uw gezicht gereinigd en wordt er tijdens het inwerken van het masker een hoofdhuidmassage gegeven. U ontvangt na de behandeling een warme kop thee of koffie met wat lekkers. Al met al dubbel genieten!

SKINBRITE DERMAPEELING

Een echte oppepper voor de huid. Deze peeling bevat werkstoffen die diep doordringen in de pigmentcellen. Het zorgt voor een zachte maar effectieve vermindering van ongewenste kleurverschillen in de huid. Uw huidteint wordt opmerkelijk egaler. Resultaat foto na 1 peelbehandeling. 

WIST JE DAT?

Acne niet alleen voorkomt op jonge leeftijd? Acne kan ook optreden op latere leeftijd bijvoorbeeld door hormoonschommelingen. Last van Acne en wil je hier graag van af? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek. Dan kan er gekeken worden naar een juiste behandelmethode voor jouw huid. 

INTRO KORTING WIMPERLIFTING NU €40 i.p.v €49!

Nog eens €5 extra korting als u met z’n tweeën komt. Wilt u ook mooie wimpers? De look hebben alsof u al mascara op heeft? Dat zonder make-up geen blote billen gezicht is? En dat voor 4 tot 6 weken lang? Probeer dan ook is wimperlifting. De duo behandeling met de extra 5 euro korting kunt u boeken op de woensdagavond en de vrijdagmorgen. Deze intro actie is geldig t/m 14 februari❤️

HAPPY NEW MIJN!

Vakantie voorbij met een heel nieuw jaar voor de deur. Dat betekend voor mij nieuwe goals, vernieuwing en verandering. Zo ook bij MIJN. Plaats gemaakt voor een tweede behandelstoel, een nieuwe productlijn erbij en weer ge-update in de leuke nieuwe trends!! Blijf MIJN in de gaten houden voor leuke intro kortingen om kennis te maken met deze vernieuwingen. Wij hebben er veel zin in. Tot snel bij MIJN!

AL HELEMAAL KERST READY?

Al helemaal klaar voor de feestdagen? Nog even en het is alweer zover. MIJN Beautysalon wenst iedereen hele fijne feestdagen toe met een spetterend uiteinde. We zijn weer geopend op woensdag 8 januari. Graag tot in het nieuwe jaar!

SMEREN, SMEREN, SMEREN…..

Ook al is de officiële wintertijd nog niet aangebroken, toch ervaren veel mensen vervelende veranderingen aan de huid. Doordat het kouder wordt neemt de luchtvochtigheid af en hierdoor ervaar je vaak meer een trekkerig gevoel of zijn er zelfs schilfertjes aanwezig. Doordat de huid hierdoor droger word kan het veel moeilijker vocht vasthouden en dit kan de barrière van de huid verstoren wat weer irritaties zoals roodhuid of kleine puistjes kan veroorzaken.

Wat kun je hieraan doen? Het is vooral belangrijk goed je huid te hydrateren met een goede crème. Gebruik geen agressieve reinigers en reinig het liefst je huid maar 1x per dag. Dit kan heel goed voor het slapen gaan. Gelijk daarna de hydraterende crème aanbrengen zodat de huid dit goed kan opnemen. Een keer extra de huid insmeren met crème is dan ook geen overbodige luxe. Te warm en lang douchen is heerlijk op een koude dag maar wordt minder plezierig ervaren door je huid. Doe in ruimtes waar je je veel bevind wat bakjes met water aan de verwarming. Hierdoor zal de luchtvochtigheid in de ruimte geleidelijk aan verbeteren.

DE SINT IS IN HET LAND…..

De Sint is in het land….Dat betekend cadeautjes! Nog op zoek naar een leuk origineel beautycadeau voor 5 december?
Verras iemand met een cadeaubon van MIJN Beautysalon. De cadeaubon is al verkrijgbaar vanaf €10,- Mail of bel ons even en wij zorgen dat de cadeaubon leuk ingepakt voor u klaar ligt om op te halen.

LANG OF KORT JE HUID REINIGEN?

Kort of lang je gezicht reinigen? Wat is beter?

Het twee maal dagelijks reinigen van je gezicht is een belangrijk beautyroutine. Maar hoe lang moet je je gezicht eigenlijk reinigen? Hoe lang je het beste kunt reinigen is dan ook afhankelijk wat met welk product je reinigt en hoe grondig je overal langsheen gaat. In principe kun je in 15 seconden je huid goed reinigen. Dus dames…. zoveel moeite hoeft het niet te kosten…die kleine investering levert je heel wat beautyvoordelen op!