Intake

INTAKE

Bij uw eerste bezoek aan MIJN Beautysalon vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats. Niet alleen uw huidconditie wordt bekeken maar tevens wordt er gekeken naar uw doelstelling op het gebied van huidverzorging, huidverbetering of ontspanning. Bij iedereen is de doelstelling verschillend en daarom vindt MIJN Beautysalon het heel belangrijk dat er vanaf het begin duidelijkheid is met welke doelstelling of verwachting u binnenkomt.

Heeft u zelf last van Acne of wellicht één van uw kinderen of kent u iemand met deze huidaandoening? Informeer dan gerust bij MIJN Beautysalon voor een Acne behandeling. Er zal vooral gewerkt gaan worden op het uitzuiveren en het kalmeren van de aangedane huid. Meestal ligt de behandelfrequentie in de beginfase wat dichter op elkaar. Zodra de huid goed reageert en er kalmer uitziet kan er wat meer tijd tussen gepland worden. Er zijn vanuit de zorgverzekering eventuele vergoedingen voor een Acnebehandeling. Vraag dit na bij uw ziektekostenverzekeraar.

Last van rosacea of een huid die hormonaal uit balans is? Preventief huidveroudering tegengaan of pigmentatie zoals een zwangerschapsmasker en fijne lijntjes in het gezicht vervagen? MIJN Beautysalon biedt verschillende huidverbeterende behandelingen. Er wordt gewerkt met producten en professionele peelings die een hoge dosering hebben aan actieve ingrediënten. Ook kan de specifieke massagemethode zoals de huidverbeteringsmassage perfect gecombineerd worden met de vitamine C boost behandeling. De huid-verbeteringsmassage zorgt voor een verhoogde doorbloeding waardoor specifieke huidfuncties en de eigen huidstofwisseling zal verbeteren. De bindweefselmassage is uitermate geschikt voor een verslapte huid, een slecht doorbloede huid, een verouderde huid, rimpels te verbeteren en/of te verminderen.
Afhankelijk van uw doelstelling, huidindicatie kan er een behandelfrequentie geadviseerd worden. Dit kan in een kuurverband zijn waar u bijvoorbeeld eerst wekelijks behandeld gaat worden en dit geleidelijk aan gaat veranderen naar 1x per 6 weken om het behaalde resultaat te behouden.

Heerlijk ontspannen is ook nodig in deze drukke en hectische tijd. De gezichtsbehandelingen bij MIJN Beautysalon zijn een beleving en weldaad voor uw geest. De behandeling begint met het welkomstritueel van Tranquillity. Dit zorgt voor een ontspannen start. Daarnaast wordt er gewerkt met een totaalconcept van huidverzorging, ontspanning en lifestyle. Na uw eerste behandeling krijgt u een persoonlijk advies die is afgestemd op uw huid en levensstijl.
Informeer gerust naar de verschillende behandelingen en massages die op uw huidconditie afgestemd kunnen worden.

Naast de gezichtsbehandelingen kunt u ook terecht voor de extra behandelingen zoals wimperlifting, epileren, harsen en wimpers en wenkbrauwen verven.