Huidverbetering

ACNE *

De acnebehandeling biedt uitkomst voor een onzuivere huid die last heeft van zwarte meeëters, puisten en ontstekingen. Acne wordt vaak veroorzaakt in de puberteit vanwege verstopte talgklieren door hormoonschommelingen. Ook kan acne op latere leeftijd nog voorkomen. Om een zo goed mogelijk behandelplan te kunnen opstellen vindt er eerst een uitgebreid intakegesprek plaats om te kijken welke vorm van acne aanwezig is. Daarnaast wordt er gekeken welke behandelfrequentie er ongeveer nodig zal zijn. Acne is een chronisch huidprobleem dat zeker zijn aandacht nodig heeft op het gebied van een juiste aanpak en verzorging.

Acne treatment 60 minuten

De huid wordt zeer grondig maar met zachte producten gereinigd. Daarnaast zullen zo veel mogelijk pustels (puisten) en comedonen (meeëters) uitgezuiverd worden. De huid wordt verdund zodat de kans op nieuwe ontstekingen gaat afnemen.  

€65,-

PREVENT AGING FACIAL **

huidverbetering-images
Voor iedereen die veroudering voor wil zijn. Een intensieve anti-aging behandeling of massage die preventief werkt tegen huidveroudering.

ANTI-AGING TREATMENT 60 MINUTEN

Preventieve behandeling tegen huidveroudering. Uw huid wordt zowel oppervlakkig als diep gereinigd. Daarnaast zal er een stimulerende bindweefsel-en pincementmassage van het gezicht uitgevoerd worden. De behandeling wordt afgesloten met het vitamineboost masker voor een herstellende werking van de huid. 

€64,-

ANTI-AGING TREATMENT 70 MINUTEN

Preventieve behandeling tegen huidveroudering. Naast alle elementen van de 60 minuten behandeling bevat deze behandeling als extra een fruitzuurpeeling. Een volledige behandeling voor optimale huidverbetering.

€72,-

BINDWEEFSELMASSAGE 35 MINUTEN

De intensieve bindweefselroullagetechniek rolt het onderhuids- bindweefsel los. Dit zorgt voor een optimale doorbloeding en prikkeling van alle huidfuncties in de lederhuid. De huid gaat zich van binnenuit herstellen en vernieuwen en dit zorgt voor een zichtbare en duurzame huidverbetering. Uw decolleté, hals en gezicht wordt behandeld met deze techniek.

€39,-

SHIATSUMASSAGE 40 MINUTEN

Een oosterse drukpuntmassage voor cosmetische huidverbetering en ontspanning.

€45,-

AGE CORRECTION FACIAL ***

Geef uw huid een boost voor een frisse, volle en levendig uitziende huid. Dankzij de kracht van hoogwaardige ingredienten, de fruitzuren, het liftende masker en de stimulerende massage geeft dit een direct zichtbaar resultaat.

SUBLIME SKIN DOUBLE PEEL 45 MINUTEN

Een diep reinigende en celvernieuwende behandeling met een fruitzuurpeeling van melk en glycolzuur.

€49,-

SUBLIME SKIN ACTIVE LIFT 60 MINUTEN

Een verstevigende en liftende behandeling met een bindweefselmassage of ontspanningsmassage voor het gezicht. De behandeling wordt afgesloten met het liftende masker voor een direct opvullend en verstevigend resultaat.

€67,-

SUBLIME SKIN DELUXE LIFT 75 MINUTEN

Een zeer complete behandeling met alle elementen van active lift en double peel

€87,-

 

*     MIJN Beautysalon is ANBOS gecertificeerd en daarom kunt u in aanmerking komen voor een eventuele vergoeding voor een Acne behandeling. Informeer hierover bij uw zorgverzekeraar.
**   De bindweefsel en Shiatsumassage zijn in kuurverband te boeken voor een optimaal resultaat. Kuur van 6 behandelingen bindweefsel à €215,- shiatsu à €250,-
***   Het fruitzuurpeeling seizoen is vanaf september t/m maart.