Gezichtsbehandelingen

EXPRESS FACIAL 30 MINUTEN

Geen tijd voor een uitgebreide gezichtsbehandeling maar wel een beautytouch nodig? Deze behandelingen passen perfect bij een druk schema of kunnen goed gecombineerd worden met een extra treatment.

ACTIVE PURENESS

Een zuiverende en herbalancerende behandeling voor de onzuivere en vette huid. De behandeling wordt gekenmerkt door de toepassing van een masker dat rijk is aan groene en witte klei. Het egaliseert, matteert en geeft de huid een onmiddellijke helderheid.

€34,-

HYDRAMEMORY

Een diep hydraterende behandeling die zorgt dat de huid elastisch en soepel aanvoelt. Naast een milde reiniging wordt het sterk hydraterende masker middels de speciale brushmassage techniek aangebracht.

€34,-

RECOVERTOUCH

Een voedende en vitaminerijke behandeling die vooral geschikt is voor de droge, vermoeide en gestreste huid. Naast het zacht reinigen van uw huid wordt de behandeling afgesloten met een vitaminemasker die een herstellende en beschermende werking heeft.

€34,-

ESSENTIAL FACIAL 60 MINUTEN

Een gezichtsbehandeling welke wordt afgestemd op uw huidconditie en behoefte.

ACTIVE PURENESS

Een zuiverende ontgiftende behandeling die gekaraktiseerd wordt door het matterende spirulina algen mask. Tijdens het masker ondergaat u een detox touch massage wat er voor zorgt dat afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.

€62,-

HYDRAMEMORY

Een dubbele hydratatie voor de vochtarme huid. Uw huid wordt mild gereinigd en middels de brushmassage techniek wordt het masker aangebracht. De moringaolie en het hyarulonzuur dringen diep in de huid en zorgen voor een zijdezacht eindresultaat.

€59,-

RECOVERTOUCH

Herstelt en voedt een gestreste, de door zon, pollutie en veroudering beschadigde huid, dankzij antoxidanten uit de gojibes en macadamiaolie. Naast een kalmerende en ontspannende touchmassage wordt uw huid gereinigd en voorzien van een herstellend vitaminemasker.

€59,-

REMEDY (50 minuten)

Een versterkende en verzachtende parfumvrije behandeling. Verhoogt de weerstand van de gevoelige, kwetsbare huid door een innovatieve aanpak met prebiotica uit suikerbiet. Ook bij deze behandeling vind er een detox touch massage plaats. Een perfecte aanvulling voor het versterken en het kalmeren van uw huid.

€54,-